Știința din spatele rezultatelor

Știința din spatele abordării noastre este întotdeauna testată în condiții controlate. Prin urmare, puteți fi sigur că produsele noastre sunt concepute pentru a obține rezultatele dorite.

Ne pasă – cercetările noastre pentru sănătatea dumneavoastră.

Garanție

Garanția noastră la cel mai înalt standard.

Gama Merz Spezial a fost dezvoltată de o echipă de experți științifici și fiecare dintre produse a fost atent cercetat prin teste științifice aprofundate. Toate produsele Merz Spezial sunt supuse unui control strict al calității și se acordă o atenție specială pentru a asigura o bună tolerabilitate a compoziției.

Ingredientele tuturor produselor Merz Spezial sunt selectate pentru a furniza substanțele nutritive adecvate în proporțiile potrivite pentru a stimula procesele biologice naturale.

 

Dovezi științifice

Produsele din gama Merz Spezial lucrează împreună cu corpul dumneavoastră pentru a obține rezultate frumoase. Aici puteți afla despre principiile științifice, care stau în spatele produselor noastre:

Pentru a afla mai multe despre eficacitatea produselor din seria Merz Spezial și a ingredientelor lor specifice, alegeți un produs și faceți click:

 

Garanția Merz Spezial

Merz Spezial este marca numărul unu din Germania, la categoria „frumusețea vine din interior”***. Produsele din seria Merz Spezial au fost dezvoltate de Departamentul de Cercetări Dermatologice Merz.  Compozițiile sunt testate pentru tolerabilitate și sunt supuse unui control strict al calității.

*   Nielsen: OTC; Segment HCD Skin | Hair | Nails combinations; MAT May 2017